De perfect finishing touch voor jouw doopsuikers!

De geboorte van een kind is een bijzondere gelegenheid in je leven. Bij het delen van deze vreugdevolle gebeurtenis, zijn doopsuikers een traditioneel gebaar dat een blijvende herinnering achterlaat bij degenen die het ontvangen. Hoe kan je jouw doopsuikers mooi verpakken en labelen, mee in stijl met je geboortekaart? Wij lijsten enkele mogelijkheden voor je op. Doopsuikerdoosjes in hetzelfde papier als de kaart

Hoge doosjes, vlinderdoosjes, rechthoekige doosjes … Het assortiment van doosjes om je doopsuiker of snoepjes in te steken is groot. Als je kiest voor een geboortekaart op gekleurd papier, kunnen we doopsuikerdoosjes aanbieden in hetzelfde papier zodat alles een mooi geheel vormt.

Vinyl stickers, gewone stickers of met folie?

Werk je met glazen potjes, doorzichtige zakjes of doosjes? Dan kan een sticker de ideale manier zijn om de naam van jouw baby te tonen.

Een ronde sticker met diameter 30 mm wordt standaard het meest gekozen. Afhankelijk van de grootte van jouw flesjes of potjes kan dit groter of kleiner.
Stickers kunnen in kleur gedrukt worden en zelfs een laagje folie krijgen. Ook een unieke vorm zoals schelp of een diertje is mogelijk.
Naast ‘gewone’ stickers kan je ook kiezen voor vinyl stickers. Dan heb je geen ronde vorm, maar wordt enkel de naam in sticker gemaakt. Deze plak je dan mooi op jouw glazen potje.

Naast stickers voor de doopsuikers, kan je ook kiezen om sluitstickers te plaatsen op de envelop. Dit eventueel mee met het ontwerp van de kaart.

Naamlabels in de kleur van je papier of inkt

Als je werkt met een stoffen zakje dan kies je beter voor een label of hangtag te plaatsen. We maken dan een boorgat in het label zodat je hier eenvoudig een lint of touw kan doorsteken.

Hier kan je ook kiezen om hetzelfde papier te kiezen als de geboortekaart. Er kan ook gewerkt worden met folie.Labels kunnen in een rechthoekig, vierkant, rond en zelfs op een uniek formaat gedrukt worden mee in de stijl van het ontwerp van jouw kaart. De grootte kan op maat van jouw doopsuiker.
Ook wikkels voor zeepjes kunnen opgemaakt worden in hetzelfde papier als de geboortekaart.

Wanneer kom ik langs om alles te bespreken?
4 maanden voor geboorte is ideaal. Zo kunnen we alles op tijd klaar krijgen en er is geen rush.
Opties genoeg om jouw doopsuikers mooi aan te kleden. Ben je er nog niet aan uit? Wij helpen je graag verder! Maak vrijblijvend een afspraak op de website en we kijken wat best past bij jouw wensen.

Aarzel niet om ons te contacteren
met al jouw vragen

Karte drukkerij, Orchideeënlaan 9, 8200 Brugge

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren.