Met liefde voor letterpress

Letterpress is een unieke manier van drukken. Tekst en beeld worden voelbaar in het katoenpapier ingedrukt gelijkaardig als een stempel.  Dit zorgt voor een mooi reliëf in het papier. Het geeft meteen je geboortekaart of trouwkaart dat extra cachet. Via offset of digitale druk kan je dit effect niet bekomen. Kom het voelen in onze lettepress drukkerij.

Garage

Ambachtelijk druktechniek

Onze letterpress drukkerij in Brugge bevindt zich in een omgetoverde garage.  Unieke ontwerpen vinden daar hun weg naar het tastbare. Benieuwd hoe deze ambachtelijke druktechniek in zijn werk gaat? 
Kom gerust langs voor een demonstratie en ontdek onze original Heidelberg degel.

Papier hier

Bij letterpress kiezen we altijd voor papier met katoenvezels. Dit zorgt voor een mooie indruk en geeft een luxeuze uitstraling aan jouw kaart. Een heel gamma aan kleuren, diktes en texturen kan je kiezen in onze drukkerij. Wij helpen je graag bij deze keuze!

To edgepaint or not to edgepaint?

Een letterpres kaart siert in alle eenvoud. Wij adviseren om het aantal kleuren te beperken. Elke pantonekleur kan gekozen worden bij Karte. Ook goud-, zilver- of koperfolie kan gedrukt worden op jouw kaart. De zijkant van de kaart kan meegekleurd worden via edgepainting. Dat maakt jouw kaart extra speciaal vanuit alle invalshoeken. 

letterpress is een
ambachtelijke
manier van drukken

Contact

Aarzel niet om ons te contacteren
met al jouw vragen

logo_karte